Balie Gent zoekt een bestuurder

De Gentse balie heeft bijna 1 200 leden, zij is een onafhankelijk entiteit in de rechterlijke organisatie en behartigt de belangen van de advocaten in hun diverse relaties. De Orde van Advocaten van de balie Gent zoekt voor haar administratie een bestuurder.

De bestuurder heeft een breed takenpakket in de organisatie en werking binnen de structuren van de Orde van advocaten balie Gent.

De bestuurder zal samen met de huidige bestuurder opdrachten uitvoeren met een team van medewerkers onder leiding van de stafhouder en vice-stafhouder van de orde.

De opdrachten zijn zeer ruim: contacten met advocaten en burgers, voorbereiding van adviezen, opvolging van vergaderingen van de raad van de orde en commissies, voorbereiding en opvolging van de werking op het lokale als op hogere niveaus en dit alles binnen een goed te structureren eigentijdse innovatieve administratie.

Samenwerking op diverse niveaus is essentieel, organisatietalent evenzeer naast een vernieuwend en begeesterend denken voor een performante dienstverlening.

Raadpleeg hier de volledige vacature. 

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ook interessant

Slotevent Balie Gent

Het einde van het gerechtelijk jaar 2023-2024 nadert en geen betere manier om dit in schoonheid af te sluiten dan op het SLOTEVENT BALIE GENT 2024.

Kom gezellig een glaasje drinken en een hapje eten om de start van het gerechtelijk verlof te vieren.

IGO Lex: periodieke editie mei 2024

Via deze periodieke juridische nieuwsbrief wil het Instituut voor Gerechtelijke Opleiding (IGO) u informeren over (nakende) wetgeving en activiteiten binnen zowel de diverse arrondissementen van justitie als bij de nationale en internationale instellingen die haar omringen.

Verkiezingen 2024

We gaan de laatste week in om te kandideren voor de verkiezing van
• stafhouder
• vice-stafhouder
• leden van de raad van de orde
• afgevaardigden in de algemene vergadering van de OVB.

Laat u horen, stel u kandidaat, neem deze mogelijkheid met uw beide handen.

Wenst u iets te publiceren?

Heb je een vraag of iets te melden aan de stafhouder en het team van Balie Gent? Laat uw berichtje hieronder achter.