balie.gent zet 2021 in met nieuwe website en logo

Met bijzonder veel enthousiasme en trots stellen wij ons nieuwe logo en huisstijl voor.

balie.gent staat voor openheid, bereikbaarheid en een vlotte communicatie. Nog meer dan vroeger willen we een evenwicht vinden tussen het professioneel karakter van ons beroep en een persoonlijke aanpak, tussen strategisch denken en spontaniteit, tussen efficiëntie en tijd om te luisteren, tussen innovatie en kritisch denken, kortom doen waarin we goed zijn!

Deze dynamiek gaat ook gepaard met een nieuw logo. Een menselijke aanpak en dialoog zijn kernwaarden die in het logo gevisualiseerd worden. De overlap tussen spreek- en denkballon staat symbool voor de wisselwerking tussen aandachtig luisteren, knelpunten detecteren, en het inzetten van onze uitgebreide kennis en talenten om oplossingen aan te reiken. Deze probleemoplossende aanpak is één van de belangrijkste meerwaarden die wij als advocaat bieden. De aandachtige kijker zal mogelijk ook een subtiele ‘b’ en ‘g’ ontdekken.

Met een toegankelijke website willen we graag een bijdrage leveren. Op www.baliegent.be vind je nuttige informatie voor en over de advocaten en de balie van Gent, met een duidelijke boodschap voor rechtszoekenden. Problemen aanpakken, dat doe je beter samen met een advocaat. Breng gerust al eens een een virtueel bezoek. We hopen dat rechtszoekenden en de balie ook daarna de weg blijven vinden naar u en onze balie.

Door goede communicatie en kennis van het recht trotseren we samen de moeilijkheden op éénieders pad. Onze advocaten bieden de weerbaarheid waar die ontbreekt, constructief als het kan, strijdvaardig als het moet.

Ook interessant