CVS: Enquête voor stagiairs door stagiairs

Waarde confraters,
Beste mede-stagiairs,

De Commissie van Stagiairs heeft een enquête opgemaakt over de vergoedingen van advocaten-stagiairs aan onze balie. De vragenlijst peilt naar de gevoelige thema’s zoals de verloning, de algemene tevredenheid bij de stagiairs over de verdienregeling en bij uitbereiding de perceptie over de work-life-balance. 

Bedankt om even de tijd te nemen deze vragenlijst in te vullen. Jullie bewijzen jezelf en de toekomstige generatie stagiairs een grote dienst. Jullie eerlijke antwoorden laten de Commissie van Stagiairs toe om een beeld te vormen van de (oorzaken van de) eventuele verschillen die bestaan bij de verloning bij onze Gentse stagiairs. Op deze manier kunnen wij op een concrete manier de bekommernissen van de stagiairs blootleggen.

De deelname is volledig anoniem, wij verzamelen geen identiteitsgegevens, e-mailadressen… De resultaten van de enquête zullen achteraf worden gedeeld. Het beantwoorden van deze enquête duurt maximaal 15 minuten.

Je kan deelnemen via de volgende link: https://tally.so/r/3xMQEG

De Commissie van Stagiairs dankt jullie voor jullie tijd en eerlijkheid.

Indien jullie hieromtrent nog vragen zouden hebben, kan u ons steeds  bereiken via verschillende kanalen (e-mail, instagram, bestuursleden aanspreken).

Ook jullie stagistenvertegenwoordiger, confrater Sarah Byttebier, staat nog steeds voor jullie klaar.

Met confraternele én vriendelijke groeten,

Commissie van Stagiairs

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Email

Ook interessant

Griffiewerking juli/augustus 2024

Door het zeer beperkt personeelsbestand (ongeveer 72% van het kader) is het zeer moeilijk om de griffies tijdens het gerechtelijk verlof te laten werken. In die omstandigheden heeft het directiecomité beslist dat het aangewezen is om tijdens de maanden juli/augustus 2024 de griffies van de vredegerechten van Oost-Vlaanderen in de namiddag te laten werken met gesloten deuren.

Wenst u iets te publiceren?

Heb je een vraag of iets te melden aan de stafhouder en het team van Balie Gent? Laat uw berichtje hieronder achter.