Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Algemene Vergadering 23 april 2024

23 april - 16:00>19:00

Gratis

De stafhouder nodigt u uit op de volgende AV op 23 april 2024 in het Gerechtsgebouw in de Opgeëistenlaan 401, 9000 Gent.

Vooraf aan de Algemene vergadering zijn er 2 aaneensluitende sessies voorzien vanaf 16u, die zijn VOLZET.

Starten doen we met toekomstig afdelingsvoorzitter Hans De Waele die zich tijdens de algemene vergadering zal openstellen voor alle opmerkingen en suggesties vanuit de balie omtrent de werking van de Rechtbank van Eerste Aanleg Oost-Vlaanderen, Afdeling Gent. Hierbij worden uw input en vragen verwacht. Er kan ook nagedacht worden over een toekomstige structuur voor overleg tussen de balie en de magistratuur.

Nadien komen zowel de vertrouwenspersonen, mr. Ann De Becker en mr. Pieter Sichien, als de volledige sociale commissie hun werking toelichten en wat deze voor u kunnen betekenen.

Tot slot zal de stafhouder het huidige beleid uiteenzetten en een stand van zaken geven over onder meer de specialiseerverenigingen, de gesprekken met de magistratuur alsook de dataverzameling en -analyse ervan.

Om 18u wordt de aanwezigen een receptie aangeboden.

Alle advocaten kunnen vragen stellen, opmerkingen maken en voorstellen aan brengen op de sessie van hun keuze en in de algemene vergadering.

U kan deze vragen, opmerkingen en voorstellen overmaken via het secretariaat van de stafhouder (secretariaat@baliegent.be) voor 15/04/2024.

Voor het volgen van de sessies en de aanwezigheid op de algemene vergadering worden 2 punten permanente vorming toegekend.

Gegevens

Datum:
23 april
Tijd:
16:00>19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Opleidingen Balie Gent
Telefoon
09/234 56 20
E-mail
elke.vanlaer@baliegent.be

Locatie

Gerechtsgebouw Gent – Polyvalente zaal
Opgeëistenlaan 401/P
Gent, 9000 België
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Aanwezigheidsticket sessies + AV
0,00
0 beschikbaar
Uitverkocht