Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Vergadering 25 januari 2024

25 januari - 16:00>19:00

Gratis

De stafhouder nodigt u uit op de volgende AV op 25 januari 2024 in het Gerechtsgebouw in de Opgeëistenlaan 401, 9000 Gent.

Vooraf aan de Algemene vergadering zijn er 2 sessies voorzien tussen 16u-17u.

U heeft de keuze

– Sessie 1: uiteenzetting door Ligeca, Ombudsdienst Consumentengeschillen Advocatuur. Mr. An DE PUYDT, ombudsvrouw, komt samen met de aangestelde ombudspersonen binnen balie Gent de werking uiteen zetten van Ligeca en in welke gevallen u als advocaat beroep kan doen op Ligeca;

OF

– Sessie 2: Geert Merchiers, procureur des Konings, zal een toelichting geven over de praktische werking van het parket samen met andere leden van het parket.

De Algemene Vergadering begint om 17u waarbij door de stafhouder en de Raad van de Orde een stand van zaken wordt gegeven na een werking van bijna 150 dagen, onder meer over de baliebijdrage voor het kalenderjaar 2024.

Om 18u wordt de aanwezigen een receptie aangeboden.

Alle advocaten kunnen vragen stellen, opmerkingen maken en voorstellen aan brengen op de sessie van hun keuze en in de algemene vergadering.

U kan deze vragen, opmerkingen en voorstellen overmaken via het secretariaat van de stafhouder (secretariaat@baliegent.be) voor 20/01/2024..

Voor het volgen van een sessie en de aanwezigheid op de algemene vergadering worden 2 punten permanente vorming toegekend.

Gegevens

Datum:
25 januari
Tijd:
16:00>19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Opleidingen Balie Gent
Telefoon
09/234 56 20
E-mail
elke.vanlaer@baliegent.be

Locatie

Gerechtsgebouw, Opgeëistenlaan 401, 9000 Gent – Zaal M (verdieping -1)
Opgeëistenlaan 401
Gent,
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Wenst u iets te publiceren?

Heb je een vraag of iets te melden aan de stafhouder en het team van Balie Gent? Laat uw berichtje hieronder achter.